Termékeink

Éttermi textíliák, abroszok, napronok, szalvéták alapanyaga, mintázata, színe több százféle lehet. Kedvezőbb tulajdonságai, és hosszabb élettartama miatt a szállodaipar felé többségében a pamut – polyester összetételű textíliákat ajánljuk, illetve szállítjuk.

Ezen összetételű termékek rendelkeznek mindazon kedvező tulajdonságokkal, amelyek fontosak a professzionális felhasználási területen. Termékekre jellemző a könnyű kezelhetőség, alak és mérettartás, jó színtartó képesség, a hosszú élettartam.

Éttermi szalvétáknál azonban kedvezőbb lehet a 100 % pamut összetételű alapanyag, a magas nedvszívó képessége, jó keményíthetősége, a használat során tapasztalható komfortos tulajdonságai miatt.
Éttermi textíliákat (abrosz, körabrosz, táblaabrosz, napron, stóla, szalvéta, hangedli, stb.) széles választékban kínáljuk a szálloda és vendéglátóipar részére. Abroszok, napronok, szalvéták a klasszikus, hagyományos damaszt, az új stílusú selyemdamaszt minőségből, és a mindenkori divatirányzatnak megfelelő (mintában, színben, kivitelben) azt követő modern alapanyagokból készülhetnek, az Ön igényeinek maximális figyelembe vétele mellett. Termékeink egy része szennytaszító kikészítéssel is megrendelhető.

Asztalaihoz, rendezvényeihez, dekorációnál nélkülözhetetlen asztalszoknyákat, székhuzatokat, székszoknyákat, masnikat igény szerinti struktúrájú, és színű alapanyagból készítjük el, illeszkedve az éttermének, rendezvényének stílusához. Asztalszoknyákhoz biztosítani tudjuk a műanyag, illetve krómacélból készült, tépőzárral ellátott asztalszoknya csipeszeket is.

Az abrosz, napron, szalvéta méretét, formáját, kivitelét Ön határozhatja meg, minden esetben az Ön által igényelt méretet, formát, kivitelt gyártjuk le. A termékek igény szerint hímzéssel egyedivé tehetők.
A teljesség igénye nélkül az alábbi alapanyagokból készítethet abroszt, körabroszt, táblaabroszt, napront, stólát, szalvétát, hangedlit:

ÁLLÍTSA ÖSSZE KEDVENC SZÍNKOMBINÁCIÓJÁT! KATTINTSON IDE!

Általunk gyártott abroszokat, napronokat, stólákat, szalvétákat több száz szálloda, illetve több ezer étterem használja megelégedéssel. Bármilyen éttermi textíliára van szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és több évtizedes textília gyártási, éttermi beszállító tapasztalattal teljesítjük igényét. Minden esetben az Ön igényei, méret-, és színelképzelése alapján állítjuk össze árajánlatunkat, egyúttal szívesen adjuk át partnereinknek a több évtizedes szakmai tapasztalatunkból adódó, textíliákra vonatkozó, mások számára is hasznos ismereteinket, ezzel könnyítve meg választásukat és döntésüket.

Továbbá döntésük megkönnyítéséhez térítésmentesen biztosítunk mintakollekciónkat, kiválasztott alapanyagokból igényére elkészítjük a mintadarabokat, amelyeket mosásnak is alávethet, minden termékhez biztosítjuk a kezelési – mosási információkat is.